Món Esport
La “democràcia” del Madrid fa que Florentino torni a ser president fins al 2025
  • CA

Florentino Pérez tornarà a ser escollit president del Reial Madrid i allargarà el segon mandat que va començar ja fa dotze anys fins al 2025. L’empresari madrileny ha estat l’única persona que s’ha presentat als comicis i d’aquesta manera serà reelegit. Per tant, parlar d’eleccions, en aquest cas, tampoc no té gaire sentit. De fet, després d’haver guanyat en les urnes el 2009, s’ha repetit sempre aquesta situació en tres ocasions fins al dia d’avui.

En aquest cas hi havia hagut una figura que es postulava per plantar cara al president merengue. Era el cas d’Enrique Riquelme, un jove empresari que desitja governar el club blanc en un futur. Tanmateix, dissabte va anunciar que es retirava de la cursa electoral i Florentino ha tornat a quedar sol.

De la mateixa manera que succeeix al Barça, l’aval és un gran problema a l’hora de presentar-se a aquests comicis, però amb un problema afegit. Aquests diners s’han de poder presentar amb anterioritat, per la qual cosa es parla de preaval, i enguany s’enfilava fins als 124 milions d’euros. Florentino però, en tractar-se del candidat continuista, no havia de passar per aquest tràmit, de la mateixa manera que no li passa des del 2009, i d’aquesta manera ha guanyat sense problemes la cursa electoral.



Més notícies
Joan Gaspart, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Joan Gaspart: “Jo no volia ser president del Barça”
Notícia: Joan Gaspart: “Jo no volia ser president del Barça”
Comparteix
Ha qualificat la seva etapa al capdavant del club com un "error" en una entrevista a La Sotana
Joan Laporta, president del Barça | FC Barcelona
La reacció de Laporta després del clàssic
Notícia: La reacció de Laporta després del clàssic
Comparteix
El president del Barça ha volgut aixecar els ànims de l'afició

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa