Florentino vol que el Madrid jugui a l’NBA i que Nadal l’ajudi a batre un rècord Guinness

El president blanc va transmetre aquestes propostes en una reunió que va mantenir amb els socis compromissaris del club blanc

Florentino Pérez ja fa temps que demostra que és un president ambiciós i que no pot parar de pensar a seguir fent creixent el seu equip, el Reial Madrid. Gran prova d’això han estat dues de les propostes que va transmetre aquest dijous en la reunió que va mantenir amb els socis compromissaris del club blanc i que els principals diaris de la capital d’Espanya, el diari MARCA i l’IAs van fer públic.

En primer lloc, el màxim dirigent va assegurar que havia demanat que l’equip de bàsquet del Madrid jugués l’NBA. “Ara mateix juguem molts partits intranscendents. És millor jugar menys però millors partits. Hem explorat l’opció de la Lliga europea i tinc la il·lusió de veure el Madrid a l’NBA. Només hi ha dos equips dels Estats Units que tinguin més seguidors que nosaltres a les xarxes socials. He demanat que ens incloguin en la Conferència Est, però ens han dit que la cosa està lluny. Els altres equips d’Espanya no hi estan tan interessats, però hi ha clubs grecs i turcs amb els quals sí que es podria fer una Conferència Europea”, va apuntar.

Florentino va aprofitar l’avinentesa per enviar un dard enverinat a la Lliga Endesa: “Ens han perjudicat en les dues darreres Copes del Rei. Pot ser casualitat, però el que em molesta és que ningú no ha admès els errors. Vull defensar els nostres interessos. A més, volen col·lectivitzar drets que són nostres i això jo no passa ni a Rússia”.

En segon lloc, el president del Reial Madrid també va manifestar la seva voluntat que el Santiago Bernabéu aculli un partit entre Rafa Nadal i Roger Federer amb l’objectiu de batre el rècord Guinness d’assistència en un partit de tennis, actualment establert en 35.681 persones en un compromís entre Serena Williams i Kim Clijsters realitzat l’any 2010. Si el feu madrileny, amb capacitat per a 81.044 espectadors, s’omplís, Florentino aconseguiria duplicar la màxima xifra. “Ja ho he intentat alguna vegada, però no ha pogut ser per calendari o lesions. Encara tenim temps, sembla que seguiran jugant durant força temps”, va sentenciar.

Més informació

Nou comentari