Florentino compara Özil amb un besuc

Un nou futbolista del Madrid acaba rebent en les filtracions dels àudios del president merengue

L’any 2012, en una conversa privada, Florentino Pérez va comparar un futbolista de la plantilla del primer equip del Reial Madrid, Mesut Özil, amb un peix, un besuc. Així ho revela la darrera entrega de filtracions d’àudios del president merengue que ha llançat El Confidencial.

Florentino va explicar una anècdota de la vida personal del futbolista: “Aquest (Özil) va venir aquí amb una xicota. És d’aquests que tenen 21 anys… venen, de tercera generació turcs, començava el partit i ella deia… i ell descobreix Madrid. I ni tercera generació ni polles. Engega la xicota a prendre pel cul i canvia de vida. S’enamora d’una model italiana, va allà, fot un clau… i al Mourinho, que té molta gràcia, un dia li toca els ous i li diu: “Özil”, el besuc, perquè li deien besuc, “Em deixes parlar-te amb confiança com si fos el teu pare?” i l’altre diu “Sí, sí, clar”, “Doncs mira, aquesta noia amb la que surts se l’ha follat tot l’Inter, tot el Milan, incloent el cos tècnic d’ambdós equips”. I clar, el besuc la va acabar deixant. Fixa’t si és animal el Mourinho que diu: “Incloent el cos tècnic””.

D’aquestes declaracions destaca sobretot el to que utilitza Florentino per parlar de les xicotes de Mesut Özil, el qual és molt despectiu i ofensiu. També sorprenen els qualificatius amb els quals es refereix al futbolista que formava part del seu equip i aquest “besuc” amb el qual el compara.

Més informació

Nou comentari