Món Esport
Florentino: “En ‘Barto’ és un amic, ens uneix més del que ens separa”
  • CA

Florentino Pérez s’ha mostrat molt feliç per la consecució d’una Lliga “que passarà a la història” per part del Reial Madrid i ha mostrat la seva satisfacció després d’unes setmanes frenètiques. “Volíem guanyar aquesta Lliga i estem molt satisfets, tot ha sortit bé. S’ha vist des del primer dia la força i la intensitat de l’equip. Tots els jugadors han format una pinya. N’hem guanyat 34, però aquesta la recordarem sempre ha estat única i s’ha aconseguit en circumstàncies molt difícils”, ha declarat.

El president del Reial Madrid ha lloat Zidane, “una benedicció del cel”, i ha assegurat que espera que l’entrenador francès “estigui amb nosaltres molt de temps”. “Que el critiquin el que vulguin, nosaltres seguirem guanyant títols. És el gran artífex d’aquesta Lliga”, ha remarcat. En relació amb Sergio Ramos, “que és molt més que un capità”, ha apuntat que el veu al club blanc “tota la vida”. “Ha estat una part molt important d’aquest títol”, ha opinat.

Finalment, Florentino ha protagonitzat unes declaracions peculiars sobre Bartomeu, el seu homòleg blaugrana, i el mateix Barça: “En Barto és un amic i el Barça un club estimat. Ens uneix més del que ens separa. Hem parlat diverses vegades, i no precisament del VAR”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa