Madrid i PSG podrien intercanviar Vinicius i Mbappé

El futbolista brasiler rebaixaria molt el preu d'Mbappé

El Reial Madrid continua tossut en la seva voluntat d’incorporar un dels davanters de moda, el francès Kylian Mbappé. El jove extrem gal té contracte amb el PSG i el club parisenc no té cap intenció de deixar-lo anar. És per això que, si Florentino Pérez el vol fitxat tant sí com no, haurà de rascar-se la butxaca.

El preu que demana el PSG per Mbappé és inassumible pel club blanc. Segons explica el diari ABC, no el deixarien anar per menys de 235 milions d’euros. Ara bé, Leonardo, el director esportiu de l’equip gal, té una debilitat especial pel seu compatriota Vinicius Jr. És per això que si el jove extrem brasiler s’incorpora a la transacció, el preu d’Mbappé baixaria fins als 165 milions, sempre segons l’ABC.

Vinicius és un futbolista que ha deixat alguns detalls de gran qualitat. El seu talent tècnic individual és inqüestionable i la seva velocitat és molt atractiva. Ara bé, té problemes molt seriosos als metres finals. De cara a porteria és un autèntic negat. La gran majoria de gols que ha aconseguit, que tampoc no han estat molts, han estat de rebot. A més a més, tampoc no és un gran assistent. Per tant, el Madrid no hauria de tenir molts problemes per deixar-lo anar.

Més informació

Nou comentari