Florentino Pérez: “Figo és un fill de puta”

El president del Madrid va atacar el portuguès i va defensar Zidane

En la setena entrega de filtracions de converses privades de Florentino Pérez per part del Confidencial li ha tocat el rebre a Luís Figo. L’exfutbolista portuguès va ser la gran promesa de la primera campanya electoral de Florentino, la qual li va fer guanyar els comicis i el va dur a la presidència del Reial Madrid. Qui sempre ha estat considerat un traïdor pel barcelonisme per haver marxat al club blanc quan era capità del Barça, també ha estat insultat pel màxim mandatari merengue.

“Hem creat un futbol espectacular fins que aquests fills de puta s’han cansat. Figo és qui fot el vestidor. El millor ha estat Zidane, sense cap mena de dubte. Figo ha estat un fill de puta, com el noi aquest, com el Raúl. Són els dos més dolents”. Amb aquestes dures paraules es referia Florentino l’any 2006 a Figo i a Raúl González, qui també havia rebut durant el primer àudio. En canvi, queda certificada la bona relació que tenia amb Zinédine Zidane.

Cal tenir en compte que, si bé Figo va ser el primer galàctic de Florentino, sí que se sabia que la seva relació havia acabat malament. En diverses entrevistes el portuguès havia explicat que s’havia sentit “traït” pel president del Madrid i que l’havia “fotut” molt. Per tant, tenint en compte que les paraules de Florentino sorgeixen de converses privades, es pot entendre el to tan dur que utilitza contra ell.

Més informació

Comentaris

  toñito Juliol 16, 2021 9:58 am
  Si
  no tan com tu Juliol 16, 2021 10:41 am
  ara el ser superior, resulta que va descobrir a sopa d'all, això ja ho sabíem, que el fijo és un fill de pu.. els culers ja ho sabiem, de fet ell mateix es va prostituir, i tu li vas fer de txulo. Dit això el fijo és una molt mala persona, que darrerament, només fa que manifestar-se al costat de la ultradreta, de l'antidemocràcia i manté la seva creuada en mal parlar del culers, del periodistes catalans i de Catalunya
  Eulàlia Juliol 16, 2021 12:33 pm
  Ja s'acabat la lluna de mel !! dios los cria y ellos se juntan !! Quins personatges !!! Els q estan x sobre del bé i del mal!!
  Doctor Strangelove Juliol 16, 2021 12:44 pm
  En Figo va deixar els seus millors anys de joc i després 10 mil milions de pesetes a l'equip de l'Ovrebo, i encara sou tan retardats de queixar-vos. En fi, la desgràcia era el vostre president, aquest que s'assembla tant al Manolete, que se'n va anar a Anglaterra i es va gastar aquesta pasta en dos autèntics cracks: Petit i Overmars! Doc.
  Ricard Juliol 16, 2021 3:30 pm
  En Pérez xerra tant que al final un estar d'acord amb una cosa amb ell. Es tracta de l'opinió que té de Figo.
  fat boy Juliol 16, 2021 6:25 pm
  A veure si va ser el Florentino el que li va llançar el cap de porc.

Nou comentari