Es filtra un àudio de Florentino on malparla de Casillas i Raúl

"Són les dues grans estafes del Reial Madrid", assegura

Incendi i dels grossos a la capital estatal. El Confidencial ha filtrat un àudio en el qual s’escolta clarament com el president del Reial Madrid, Florentino Pérez, insulta, menysprea i falta el respecte a dues llegendes de l’entitat blanca com són l’exporter Iker Casillas i el davanter Raúl González Blanco. Titlla els dos futbolistes d’“estafa” en un moment en el qual no només eren jugadors del primer equip del Madrid, sinó que eren dos dels líders del vestidor.

“Casillas no és un porter per al Reial Madrid, no ho ha estat mai, és el gran error que hem tingut sempre. És una de les grans estafes, la segona és Raúl”, diu Florentino, i insisteix “les dues grans estafes del Madrid són primer Raúl i després Casillas”. Aquestes paraules les va pronunciar el setembre del 2006, en un moment en el qual no era president del club blanc. De fet, feia mig any que ho havia deixat de ser i recuperaria el seu lloc tres anys després.

El Confidencial reprodueix altres declaracions de duresa de Florentino contra els futbolistes: “Els jugadors són molt egoistes, no es pot comptar amb ells per res i qui hi faci s’equivoca. Et deixen tirat, és una ximpleria. Tinc un concepte horrible dels jugadors”. Aquests àudios sortirien d’una conversa que hauria tingut amb el periodista José Antonio Abellán, ja que ell mateix les va explicar en un llibre que va escriure el 2015.

Més informació

Comentaris

    Doctor Strangelove Juliol 13, 2021 1:24 pm
    Totalment d'acord amb en Floren! Casillas era un talp, i ho va denunciar en Mou, i com a porter no sabia ni sortir de l'àrea petita, amb els peus era un desastre i a més a més no entrenava. Un autèntic detritus pel Realíssim, però tot i això vam guanyar tres Campions amb aquest cafre! Doc.

Nou comentari