Figo revela el perquè del seu fitxatge pel Madrid

El portuguès explica els motius de la seva històrica traïció al Barça

Luis Figo ha aprofitat un directe d’Instagram amb Fabio Cannavaro en el qual han repassat les seves carreres per explicar els motius pels quals va canviar el Barça pel Reial Madrid l’estiu del 2000. El portuguès ha reconegut que no es va sentir prou valorat al Camp Nou. “Va ser una decisió important i difícil, perquè vaig marxar d’una ciutat que em donava molt i en què estava bé; però quan no et sents reconegut pel que estàs fent, una oferta d’un altre club fa plantejar-te les coses”, ha explicat.

“Els grans clubs són semblants. La diferència principal es troba en la gent que forma l’entitat. Jo vaig arribar a Madrid amb un canvi important a la presidència i a l’inici no va ser fàcil. Era tot nou per a mi, però la integració va ser bona i amb l’ajuda de tothom em vaig adaptar força bé”, ha afegit Figo sobre el seu fitxatge per l’etern rival del Barça. En una conversa en què el portuguès ha reflexionat sobre molts temes, no ha tancat la porta a presidir la UEFA en un futur, encara que de moment “estic molt bé amb la tasca d’ambaixador de l’Eurocopa 2020”.

Més informació

Comentaris

  Albert Berrio Maig 3, 2020 7:17 pm
  Vaja, que se'n va anar perquè el Madrid li pagava més. Tant costa dir les coses pel seu nom?
  Soci 2XXX Maig 3, 2020 7:22 pm
  I la pasta promesa també et va ajudar molt.
  Pot ser Maig 3, 2020 9:01 pm
  No cal que intenti donar tantes explicacions, va marxar per diners i prou, digali ...que no et valoren o qualsevol altre eufemisme de mercenari. Esperem que mai presideixi la FIFA ja sabem que es vendrà al millor postor.
  2020 Maig 4, 2020 9:25 am
  peró tant difícil, és reconèixer que et van fer el llit i tu t´hi vas apuntar ràpid, la vas cagar, com deia l´altre (no hase falta de desir nada mas).seràs aquell que va ser.

Nou comentari