Món Esport
El tècnic de l’Ajax pensa en Guardiola per eliminar el Madrid
  • CA
z
El tècnic de l’Ajax, Ten Hag | AJAX FC

L’entrenador de l’Ajax, Eric Ten Hag, té un pla per intentar eliminar el vigent campió de les tres últimes edicions de la Champions League, el Reial Madrid. Abans d’afrontar el partit d’aquest vespre (21h), el tècnic ha reconegut que intentarà aprofitar els coneixements adquirits amb Pep Guardiola per intentar tombar un rival a qui el català coneix a la perfecció. I és que, el 2013, Ten Hag va anar a Munic per fer-se càrrec de l’equip juvenil del Bayern Munic. Paral·lelament, Guardiola va arribar al primer equip. 

 

“La filosofia de Guardiola és sensacional i l’ha demostrat al Barça, al Bayern i al City. El seu joc ofensiu de forma estructurada és molt atractiu i jo intento implementar-lo a l’Ajax”, ha confessat Ten Hag a la prèvia del partit. Durant dos anys, l’actual tècnic de l’Ajax va empapar-se del sistema d’entrenaments del preparador de Santpedor, de qui intentava aprendre a través de veure els seus entrenaments i de converses amb els ajudants del cos tècnic de Guardiola. “És innovador i molt inspirador”, va assegurar fa mesos sobre un tècnic de qui ha après a “guanyar jugant bé”. Eliminar el Madrid seria una fita que podria permetre-li mantenir-se al càrrec, ja que actualment no passa per una bona ratxa de resultats. 

 

Ten Hag també es va referir al futur jugador del Barça, Frenkie de Jong, que ha estat dubte fins a última hora. Segons el seu tècnic, però, jugarà. “Està en forma, i encara més motivat, com a jugador del Barça en un futur, de jugar contra el Madrid. Tots ho estem”, ha afirmat. Ten Hag ha anat més enllà: “El Madrid pot ser un oponent ideal per nosaltres. És un repte i hem d’estar al 100%. S’ha de fer tot bé, perquè tenen una bona estructura. Però no hem de mirar-los, hem de mirar de jugar com a equip. A Amsterdam som molt forts. Tenim fe”. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa