Món Esport
El rei Joan Carles anirà a la final de la Champions League a Kíev
  • CA

El rei Joan Carles I viatjarà aquest dissabte a Kíev per assistir a la final de la UEFA Champions League 2018, que enfrontarà el Reial Madrid amb el Liverpool a l’Estadi Olímpic de la capital ucraïnesa.

El Rei emèrit representarà l’Estat espanyol en aquesta cita, després que el 16 de maig passat, el seu fill Felip VI acudís a Lió (França) per presenciar la final de l’Europa League entre l’Olympique de Marsella i a l’Atlètic de Madrid.

 

Aquest dissabte, el cap d’Estat i la seva esposa seran a Logronyo, on al migdia iniciarà l’acte en motiu del Dia de les Forces Armades. Joan Carles I, per la seva banda, ha reprès aquesta setmana la seva agenda oficial després de l’operació de genoll a la qual es va sotmetre el 7 d’abril, assistint el dimarts al costat del seu fill a la presentació de l’Informe Cotec de Tecnologia i Innovació i, ara, viatjant a Kíev.

 

Qui no anirà a la final de la Champions League serà el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que inicialment que tenia previst assistir-hi, però ha cancel·lat el viatge davant la decisió del PSOE de presentar una moció de censura contra ell.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa