Món Esport
El president del PSG recorda al Madrid que Neymar “no està a la venda”
  • CA
Neymar, amb el president del PSG, Al Khelaïfi | PSG

Les investigacions per haver superat presumtament el ‘Fair Play’ financer no espanten en absolut al president del PSG, Nasser al Khelaïfi, que ha tornat a tancar la porta de sortida a les seves dues principals estrelles, Neymar Jr i Mbappé, de cara al pròxim mercat estiuenc. En una entrevista a concedida a ‘Marca’ el passat divendres, el dirigent ha assegurat que “ni el Madrid ni cap altre club del món no fa falta que ens truqui per Neymar o en el cas de qualsevol altre jugador. Neymar no està a la venda i el jugador no marxarà del PSG aquest estiu”

 

Khelaïfi assegura que manté una relació “fantàstica” amb Neymar i el seu pare i anticipa que està “construïda perquè duri molt de temps”. Un missatge similar del que manté sobre Mbappé: “Ja és una llegenda del club. El que ha fet ja amb només 20 anys, haver guanyat una Copa del Món i formar part com Neymar dels cinc millors jugadors del món és quelcom excepcional. Està a casa seva i sap que si vol ho té tot per fer història al PSG. Té aquesta capacitat de fer somiar al Parc dels Prínceps”. Khelaïfi assegura que confia que la relació amb el davanter francès “vagi per llarg” perquè la “confiança mútua és molt forta”. 

 

Preguntat per si el preocupa el fet que molts clubs segueixin de prop les seves estrelles, el dirigent del PSG es mostra contundent: “Són ells els que han d’estar preocupats perquè els millors jugadors del món del demà viuen a París, una ciutat que adoren, i juguen pel PSG, el club més modern d’Europa, que encaixa amb les seves ambicions i la seva imatge”. Tampoc s’ha mostrat inquiet sobre els dubtes per si han vulnerat el ‘Fair Play’ financer: “Mai hem tingut dubtes sobre la nostra capacitat de generar ingressos i de buscar patrocinadors de volum. Arran del procés que s’ha obert, hem respost punt per punt al que se’ns ha requerit. Actuem sempre amb transparència en aquest intercanvi d’informació, i amb seriositat”. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa