Món Esport
El Madrid, millor equip del món segons ‘France Football’
  • CA
Sergio Ramos i Lucas Vázquez celebren el gol del central contra l’Atlètic de Madrid. | EFE

Després que Pep Guardiola insistís en el fet que, segons el seu parer, el Reial Madrid no es pot considerar un dels millors equips de la darrera dècada, l’exmadridista Jorge Valdano va respondre al tècnic català i, en una entrevista a Onda Cero, va assegurar que “nosaltres ens mesurem en cicles de 100 anys i, en aquest aspecte, anem guanyant 1-0 i estem fent mèrits per marcar el segon gol”.

 

En aquest sentit, la revista France Football ha publicat una llista dels 30 millors equips del món que lidera el Madrid. El mitjà de comunicació francès –que, cal no oblidar-ho, va considerar que el 2018 hi va haver quatre futbolistes que van ser millors que Leo Messi– ha assenyalat el conjunt madrileny com a equip més destacat del segle després de fer una anàlisi dels jugadors i el seu palmarès, l’assistència a l’estadi, la seva audiència en televisió i la repercussió a les xarxes socials, els ingressos, les despeses i la importància històrica de fins a 85 clubs.

 

Tenint en compte aquests paràmetres, el Barça només ha sumat set punts menys que el seu màxim rival històric i s’ha col·locat en segona posició. El Manchester United és l’encarregat de tancar el podi i és l’equip més ben posicionat de la Premier League, la lliga amb més representació (5) en el top-10 elaborat per France Football. El Bayern de Munic, la Juventus i el PSG són els altres equips que poden presumir d’estar entre els millors.

 

 EQUIPPUNTS
1Reial Madrid184
2Barça177
3Manchester United151
4Bayern de Munic135
5Liverpool120
6Juventus107
7PSG94
8Chelsea91
9Manchester City89
10Arsenal88

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa