Món Esport
El Madrid hauria tornat a la càrrega per Neymar
  • CA
Neymar, durant un partit amb el PSG.
Neymar, durant un partit amb el PSG. | Europa Press

A Madrid encara ploren l’adeu de Cristiano Ronaldo. L’equip està tirant endavant a empentes i rodolons la primera temporada sense el que va ser el seu jugador franquícia durant gairebé deu anys. Florentino Pérez va decidir no incorporar cap futbolista que el rellevés en el rol de líder del Bernabéu durant la passada finestra de fitxatges, però tot apunta al fet que el pròxim estiu el president blanc celebrarà l’arribada d’un nou galàctic.

 

Neymar Jr, en aquest aspecte, torna a escena. Segons el diari anglès The Times, el Reial Madrid segueix molt interessat a aconseguir els serveis del brasiler, actualment al PSG. Els seus problemes amb les lesions, el pas del temps i l’elevat salari que li hauria de pagar (al voltant de 30 milions d’euros) no han difuminat l’interès madrileny en l’exfutbolista del Barça. Ans al contrari, els problemes parisencs amb el joc net financer ha empentat Florentino a seguir obsessionat amb l’extrem.

 

Sembla difícil que, com a conseqüència del fair play financer, el PSG pugui retenir les dues màximes estrelles, Mbappé i el mateix Neymar. El davanter francès de només 20 anys agrada molt al Parc dels Prínceps i, si el xeic Nasser Al-Khelaïfi hagués de quedar-se amb un, el més normal és que el líder de la selecció francesa en el Mundial de Rússia fos l’escollit. En cas de ser així, el Madrid tindria via lliure per fitxar Neymar, encara que hauria de passar per caixa i abonar, com a mínim, els 222 milions d’euros que el PSG va pagar per endur-se’l del Barça l’estiu del 2017.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa