El Madrid es recupera sense Cristiano (1-4)

El Madrid ha tornat a guanyar. L’Eibar ha estat la víctima de la versió més sòlida del Madrid als darrers partits. Dos gols de Karim Benzema, un de James i un altre d’Asensio signen una victòria (1-4) de la cara B del Madrid, el dia que Zidane ha deixat fora pesos pesants del vestidor.

Explicava ahir la Cadena SER que part del vestidor blanc havia assenyalat a Cristiano Ronaldo per la seva poca solidaritat amb la resta de l’equip. Cristiano ha quedat fora de la convocatòria (juntament amb Bale, sancionat) i el cert és que l’equip no l’ha trobat a faltar.

Ans el contrari: els suplents del Madrid (Marcelo i Kroos s’han quedat a la banqueta; Cristiano, Bale i Morata no estaven a Ipurua) han esclafat l’equip eibarrès de la mà d’un magnífic Karim Benzema, que es reivindica amb dos gols.

El primer l’ha fet al minut 14, aprofitant una centrada de James i un refús curt de Yoel, el porter local. El francès ha fet el segon al minut 25 rematant d’esperó una falta lateral. La defensa de l’equip de Mendilibar ha estat feble i ha deixat entrar Ramos i Benzema sols fins a la línia de gol.

James, que ha tornat a tenir minuts com a titular, també ha alçat la veu, fent un bon partit i sentenciant al minut 30. Asensio, a la segona meitat, ha tancat el marcador blanc. Ruben Peña, al minut 72, ha fet el gol de l’honor de l’Eibar, que ha estat un equip minso a la primera meitat i ha despertat a la segona, quan el Madrid ha abaixat la guàrdia i el partit estava resolt.