El Madrid, destrossat: “Portem una temporada de merda”

"La temporada està acabada per a nosaltres", ha declarat Dani Carvajal després de l'eliminació del Madrid de la Champions

Els jugadors del Madrid lamenten la derrota contra l'Ajax.

Els jugadors del Madrid lamenten la derrota contra l’Ajax. | EFE

El Madrid s’ha acomiadat de la Champions League als vuitens de final i els futbolistes blancs han reaccionat a l’eliminació. El primer a parlar ha estat Dani Carvajal, que, visiblement afectat, ha assenyalat que “portem una temporada de merda“. “No sé què més dir. La temporada està acabada per a nosaltres. Treballarem a la Lliga perquè som professionals i és el que toca“, ha continuat el lateral dret.

 

“Mai he tingut aquesta sensació de malestar, no ho sé ni explicar. Tot ens ha sortit malament. En una setmana se n’ha anat tot en orris. No hem de buscar excuses, el rival ha jugat millor i ha merescut guanyar. Volíem fer un bon partit i guanyar, però dues errades ens han condemnat i el tercer gol ens ha enfonsat. Final de cicle? La plantilla és jove i té marge de creixement“, ha seguit valorant Carvajal als micròfons de Movistar Liga de Campeones.

 

D’altra banda, en zona mixta, Nacho ha assegurat que “ara és quan hem de ser homes”. “L’Ajax ha fet un partit perfecte per fer-nos fora de la competició. És una nit molt dura. Està sent una temporada molt difícil per a tots. No es pot parlar de pànic, però veníem d’una setmana complicada. És un moment dur. Hem fet unes temporades meravelloses i amb el pas del temps es recordarà el que han fet aquests jugadors. Hem defensat l’escut amb orgull i sabem que l’aficionat estarà decebut. El que ve ara és difícil per a tots. No és el moment de buscar culpables“, ha sentenciat el central.

 

Emilio Butragueño, director de relacions institucionals del Madrid, també ha lamentat la derrota merengue: “Tots som conscients del que ens han donat aquests jugadors durant aquests anys. No sempre es pot guanyar. L’afeccionat és molt conscient d’això. Hem perdut d’una manera duríssima i no estem acostumats, però cal tenir en compte tot el que ha fet aquest equip. És una nit molt trista per a tots. Cal tenir calma. Ens queden molts partits en les pròximes setmanes“.

Nou comentari