Món Esport
El Madrid assegura que “no parla dels àrbitres” una setmana després del mal perdre a la Copa de bàsquet
  • CA
Els jugadors del Madrid celebren un dels gols al Ciutat de València.
Els jugadors del Madrid celebren un dels gols al Ciutat de València. | EFE

Entenem que és una jugada clara que necessita la revisió del VAR. L’àrbitre no tenia una situació perfecta. Si s’ha introduït el VAR és per aquest tipus de jugades. Per què existeix el VAR? També hi ha hagut un altre moment crític, el de l’expulsió a Lucas Vázquez, que segons el nostre parer ha estat molt rigorosa”. “Hi ha una eina molt útil que està per utilitzar-se. El VAR és molt bo per al futbol. Sempre que arriba alguna cosa nova necessita temps d’adaptació. No ens agrada opinar dels àrbitres, mai ho hem fet”.

 

Entre les dues frases pronunciades per Emilio Butragueño, director de relacions institucionals del Reial Madrid, no hi ha ni dos mesos de diferència. La primera la va pronunciar a principis de gener, després de la derrota blanca al Bernabéu contra la Reial Societat; la segona, aquest passat diumenge, després de la piscina de Casemiro que va propiciar el triomf madridista al Ciutat de València.

 

En l’any del seu debut, el VAR està demostrant que, malgrat que fa el futbol més just, no és perfecte. Els equips de la Lliga Santander valoren el seu rendiment en funció de si els beneficia o els perjudica. El Reial Madrid, evidentment, no és cap excepció. L’entitat de Florentino Pérez, que no ha tingut cap mena de problema a carregar amb duresa contra els àrbitres quan les seves decisions els han anat en contra, va mirar cap a una altra banda després de la polèmica durant el partit d’aquesta jornada contra el Llevant. Tenint en compte que aquesta tònica està sent habitual a Espanya, potser caldria tenir en compte que el problema no és del VAR.

 

La realitat, però, és que l’afirmació de Butragueño en què assegurava que el Madrid “no parla dels àrbitres”  dissona excessivament amb el que va passar després de la final de Copa de bàsquet (fa només una setmana). Els jugadors de Pablo Laso, el mateix Pablo Laso i l’entitat blanca, amb un comunicat molt dur i l’amenaça d’abandonar l’ACB, van atacar durament i esbiaixada els col·legiats de la final que van perdre contra el Barça Lassa.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa