Món Esport
El Madrid arribarà al derbi amb opcions de ser segon (3-0)
  • CA
Benzema celebra el gol marcat a l’Alabès | RODRIGO JIMÉNEZ / EFE

El Reial Madrid visitarà la setmana vinent el Wanda Metropolitano amb opcions de pispar la segona posició a l‘Atlètic de Madrid. El conjunt de Santiago Solari no ha fallat a casa contra l’Alabès (3-0), retallant tres punts a un Atlètic que ha caigut al Benito Villamarín (1-0, gol de Canales de penal) i es manté a sis punts del Barça. Per finalitzar segons la pròxima jornada, però, hauran de guanyar als de Simeone al seu estadi, un repte que no és gens senzill. 

 

Contra l’Alabès, l’equip de Solari no ha patit en absolut per sumar els tres punts. Els d’Abelardo Fernández han resistit ben ordenats prop de la seva àrea, però en les seves aproximacions a l’àrea de Courtois amb prou feines han incomodat al porter belga. Més mal han fet a Pacheco les arribades de Vinicius i Benzema, aquest últim, autor del gol que ha obert la llauna.

 

Amb l’1-0, els blancs no han patit massa per mantenir l’avantatge, tot el contrari. Sempre còmodes sobre la gespa, han pogut gaudir d’una plàcida segona part marcada pel gol de la sentència, obra de Vinicius, que ha fet aixecar el Bernabéu amb el segon i dues jugades més on ha demostrat que s’està divertint al Madrid. Amb el partit ja sentenciat, Mariano ha culminat la victòria amb un cop de cap inapelable després d’una centrada des de la dreta d’Odriozola. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa