Món Esport
El Madrid abandonaria l’ACB si no s’acomiaden els àrbitres de la final de Copa
  • CA
Els jugadors del Madrid lamenten la derrota a la final de la Copa del Rei 2019.
Els jugadors del Madrid lamenten la derrota a la final de la Copa del Rei 2019. | EFE

El Reial Madrid se sent perjudicat per les decisions arbitrals durant la final de la Copa del Rei de bàsquet, que va acabar amb una victòria èpica del Barça, i no està disposat a que tot plegat s’acabi amb declaracions buides de contingut i plenes de mal perdre. Segons El Mundo, l’entitat presidida per Florentino s’està plantejant la possibilitat d’abandonar l’ACB i ho plantejarà als seus socis si l’Associació de Clubs de Bàsquet no acomiada els àrbitres de la final.

 

Sempre segons el mateix mitjà, els blancs ja han començat a preparar amb els seus serveis jurídics la sortida de l’ACB, encara que si l’ultimàtum té efecte o si els socis ho desestimen aquesta no s’acabarà produint. De tirar-se endavant, però, el Madrid deixaria de competir en tots els tornejos gestionats per l’ACB (Lliga Endesa, Copa del Rei i Supercopa).

 

Un altre fet que podria evitar que el Madrid marxés de l’ACB és que els estatuts de l’Eurolliga asseguren que “els clubs participants han d’estar integrats en un campionat domèstic, amb una excepció, que la seva presència sigui aprovada pel Consell Executiu d’Accionistes si al club se li impedeix participar en aquest torneig en contra de la seva voluntat”. Si els blancs no poden jugar a Europa, potser es repensen això de marxar de la màxima competició espanyola entre clubs.

 

De moment, l’única realitat és que el Madrid ha continuat queixant-se del tap legal (o rebot) de Randolph a Tomic que els col·legiats van il·legalitzar de forma injusta. Els madrilenys, però, no inclouen en el vídeo la jugada prèvia, en la qual els de Pablo Laso van posar-se per davant al marcador gràcies a un 2 1 que no hauria d’haver valgut per una falta meridiana clara sobre Singleton.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa