Món Esport
El Bernabéu, contra el referèndum
  • CA
El Bernabéu ha reivindicat la unitat d’Espanya en el partit del Madrid contra l’Espanyol | EFE

El dia que els cossos policials de l’Estat han ferit més de 850 persones que volien votar, que tres milions de ciutadans, segons el Govern, s’han mobilitzat pels carrers de tot el país i que la Federació (FCF) ha aturat el futbol a Catalunya, el Barça -a porta tancada- i l’Espanyol han jugat els seus partits de Lliga, com si res

El madridisme, un clam en contra de l’1-O

 

Mentre centenars de madrilenys es manifestaven a la plaça del Sol a favor de la democràcia i del dret a decidir, el madridisme, al Santiago Bernabéu, s’ha expressat obertament en contra del referèndum. Aprofitant la visita de l’Espanyol, un equip català, als voltants de l’estadi blanc s’han repartit cartolines amb la bandera d’Espanya sota el lema “Todos somos España” per reivindicar la unitat de l’estat després de la jornada històrica viscuda avui a Catalunya.

 

“Guarda-ho a la butxaca i al minut 12 ens aixequem amb la bandera, perquè nosaltres som el jugador número 12 i TOTS SOM ESPANYA, eren les instruccions que portaven escrites la cartolines. Així, al minut 12 -com el dia de la festa nacional, a l’octubre-, el Bernabéu s’ha tenyit de rojigualdas i ha estat un clam en contra de la independència, tot plegat al ritme del “Qué viva España”.

L’Espanyol rebutja “qualsevol acte de violència”

 

El club blanc-i-blau s’ha pronunciat sobre els successos d’aquest diumenge a Catalunya. Ho ha fet a través del seu vicepresident, Carlos García Pont, qui ha assegurat des de l’estadi del Reial Madrid que l’Espanyol es mostra “preocupat” i condemna “qualsevol acte de violència”. García Pont també ha manifestat de part de l’entitat una voluntat de “diàleg” entre els polítics, “responsables” de la situació a Catalunya i “els que tenen la responsabilitat” de solucionar el conflicte.

 

“L’esport és un punt de trobada que ens hauria d’unir a tots. Ens agradaria demanar a les parts implicades que fessin el màxim per recuperar la pau“, ha acabat el vicepresident de l’Espanyol en la que ha estat la primera reacció del club al llarg del dia d’avui. L’entitat blanc-i-blava fa dies ja va explicar que es mantindria al marge del conflicte entre Catalunya i Espanya, desitjant que tot se solucionés “amb diàleg i responsabilitat”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa