Eden Hazard, davanter del Reial Madrid, ha tornat a caure lesionat. Es tracta, ni més ni menys, de l’onzena vegada en la qual aquest futbolista pateix algun problema físic que el té un temps de baixa des que va arribar al club blanc, ara fa un any i mig, aproximadament. Aquest cop es tracta d’una lesió al psoes dret de la qual no se n’ha especificat el grau, però que el torna a retirar dels terrenys de joc després d’haver reaparegut el cap de setmana passat contra l’Elx.

Zinédine Zidane, en roda de premsa, s’ha mostrat obertament abatut pel cas de Hazard. “Li passa alguna cosa”, ha assegurat. I no s’ha referit únicament als seus problemes físics. “Era un jugador que no es lesionava mai al Chelsea i ara sí”, ha afirmat. I té raó, ja que Hazard només havia estat uns dos mesos de baixa durant les set temporades que va ser al conjunt londindenc.

D’aquesta manera, Zidane, tímidament, ha posat paraules al que molts insinuen, que és que el problema de Hazard va molt més enllà d’una mala preparació física i es tracta d’un cas més psicològic que una altra cosa. La seva mala adaptació al futbol estatal l’està deixant molt tocat i el cos se’n ressenteix, diuen, malgrat que no es pot obviar les males condicions en les quals va arribar al Madrid aquest estiu i l’anterior.

El pitjor fitxatge de la història del Madrid

Hazard és, ara per ara, el pitjor fitxatge de la història del Reial Madrid. En primer lloc perquè és el més car de tots, ja que entre els 100 milions que es van abonar en un primer moment i altres bonus podria arribar fins als 160 milions d’euros. Des que va ser incorporat l’estiu del 2019, el davanter belga ha estat 321 dies de baixa, molts més que no pas sa, i la qualitat i el talent que va demostrar al Chelsea només s’ha pogut intuir.

Aquesta temporada només ha jugat catorze partits, en els quals ha estat capaç de marcar tres gols i repartir una assistència. La situació del curs passat és molt similar: se’l va poder veure en fins a 22 encontres, va anotar una diana i en va generar set més.



Més notícies
Ronald Araujo, durant un entrenament | FC Barcelona
Araujo rep l’alta mèdica i entra a la convocatòria
Notícia: Araujo rep l’alta mèdica i entra a la convocatòria
Comparteix
Piqué continua sent baixa
Pedri, jugador del Barça | Europa Press
Un premi per a Pedri
Notícia: Un premi per a Pedri
Comparteix
Luis Enrique convoca el canari per primera vegada amb la selecció absoluta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa