El Vila-real frena l’eufòria madridista (0-0)

El madridisme i el Reial Madrid, que ja es veien campions de Lliga a la sisena jornada, han vist com no podien fer res davant un equip ben plantejat tàcticament i que els hi ha posat les coses complicades, el Vila-real d’Unai Emery (0-0). Els groguets han impossibilitat qualsevol acció ofensiva dels blancs al Santiago Bernabéu i han posat bastons a les rodes constantment als de Carlo Ancelotti per acabar mantenint l’empat inicial a cap gol al marcador final del duel.

La defensa dels de Castelló ha estat una autèntica muralla per als merengues des del primer minut de partit. Això ha fet que els groguets tinguessin alguna ocasió de gol, com un xut d’Arnaut Danjuma que ha obligat Thibaut Courtois a fer una gran aturada. També s’ha hagut de lluir Gerónimo Rulli en una acció posterior. La jugada més polèmica del partit ha arribat al minut 35, quan Nacho Rodríguez ha caigut a l’interior de l’àrea després de lluitar una pilota amb Raúl Albiol. L’àrbitre, però, no ha vist penal en aquesta acció i el VAR no ha pogut entrar, ja que era un cas molt interpretable.

A la segona part no ha passat gran cosa. Com a molt es podria destacar una ocasió de gol a banda i banda, però no han estat jugades claríssimes. Unai Emery ha estat capaç de traçar un pla perfecte per impedir que el Reial Madrid mostrés l’exuberància i la superioritat de partits anteriors i realment els noranta minuts han estat un autèntic suplici per als de Carlo Ancelotti, que han vist com totes les seves jugades acabaven malament. Això sí, els merengues continuen sent líders de la Lliga en solitari, però el Sevilla, amb un partit menys, es troba a només tres punts. Aquest campionat podria ser una lluita entre blancs i andalusos si l’Atlètic de Madrid i el Barça no es posen les piles.