Món Esport
El Madrid torna a punxar i el Barça recupera la segona posició (1-1)
  • CA

En un dia en el qual l’actualitat esportiva ha estat absolutament eclipsada per la detenció de Josep Maria Bartomeu i part del seu equip en el marc del cas BarçaGate, també s’ha jugat a futbol, encara que sembli mentida. El Reial Madrid ha rebut la Reial Societat a Valdebebas i, oferint un joc pobre, l’habitual d’aquesta temporada, no ha pogut passar d’un empat que fa que el Barça recuperi la segona posició (1-1).

Primera part de domini absolut del Reial Madrid. Tanmateix, la manca d’efectivitat golejadora a dalt de tot ha impedit que es poguessin avançar en el marcador. Si normalment ja tenen problemes en aquest sentit, la baixa de Benzema ha estat un càstig superlatiu per als blancs. N’han tingut una de claríssima que ha acabat amb una rematada de Mariano al pal i ha tornat a haver-hi polèmica amb un penal de Casemiro sobre Monreal no assenyalat.

A l’inici de la segona part els blancs han estat castigats per la poca capacitat golejadora de la primera i, en una centrada lateral, Portu, un jugador molt baix, s’ha fet gran per sobre de tota la defensa merengue i ha avançat la Reial Societat amb un cop de cap certer. Kroos ha estat a punt de respondre de seguida, però no ha estat fins al minut 88 que Vinicius ha aconseguit l’empat, un resultat més que insuficient per als blancs.



Més notícies
Dembélé, durant el partit contra el Sevilla | Europa Press
El Barça es refà a temps de la mala dinàmica (0-2)
Notícia: El Barça es refà a temps de la mala dinàmica (0-2)
Comparteix
Els blaugrana superen el Sevilla al Sánchez Pizjuán i somien amb la remuntada a la Copa
Stones, jugador del City | Europa Press
Victòria patida del City davant el West Ham (2-1)
Notícia: Victòria patida del City davant el West Ham (2-1)
Comparteix
Els de Pep Guardiola sumen la seva vintena victòria consecutiva

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa