El Madrid es congela a Pamplona (0-0)

Si a can Barça es comença a somiar amb la possibilitat de poder arribar a lluitar per aquesta Lliga, aquest mateix somni, que es va instal·lar entre els merengues durant les darreres setmanes, ja no es veu tan a prop. El Madrid ha tornat a ensopegar en la competició de la regularitat, aquest cop a Pamplona contra l’Osasuna, en un partit que ha estat marcat per la neu i el temporal Filomena (0-0)

El clima gèlid de Navarra s’ha apoderat totalment del ritme de la primera meitat. El Madrid ha sortit relativament endollat, però l’Osasuna, ben plantat en defensa, ha impedit qualsevol acció de perill dels blancs. La més perillosa ha estat una centrada enverinada de Luka Modric que ha acabat refusant Sergio Herrera com bonament ha pogut.

A la segona part, ambdós equips s’han activat i el joc s’ha decantat cap a les dues àrees. L’Osasuna ho intentava amb contraatacs al primer toc, mentre que el Madrid tenia el control de la pilota. Sobre el minut 65, Benzema ha estat capaç de batre Sergio Herrera després d’una gran aturada del porter dels navarresos. Tanmateix, la jugada ha estat invalidada per fora de joc.

Tot i que els blancs ho han intentat amb insistència, els de vermell tampoc no s’han rendit i Roberto Torres, Rubén García i Calleri han rondat la porteria de Courtois en diverses ocasions. A les acaballes del partit, quan ja semblava que l’empat seria el resultat final perquè el Madrid no parava de topar-se amb Aridane i companyia, la defensa de l’Osasuna, Benzema ha tornat a marcar, però ho ha tornat a fer en fora de joc.

Amb aquest empat merengue, la classificació es posa més interessant que mai en aquesta temporada. L’Atlètic de Madrid continua sent el líder, el Reial Madrid segon i el Barça tercer, però la diferència de punts ja no és tan gran. Els matalassers en sumen 38, els blancs 37 i els blaugrana 34. Ara bé, cal destacar que culers i merengues han jugat tres partits més que els del Cholo Simeone.