Món Esport
Benzema ressuscita un Madrid a l’UCI (1-1)
  • CA

Al Madrid li ha costat adonar-se que aquesta tarda es jugava la Lliga al Wanda Metropolitano davant l’Atlètic. De fet, al minut 15 de partit i veient la poca consistència madridista, Llorente ha posat la directa i ha servit una pilota perfecta per Luis Suárez. L’uruguaià, amb un xut creuat, ha batut a Courtois i ha obert el marcador. Tan malament ha estat el Madrid que l’Atlètic ha tingut diverses oportunitats per fer el segon. Desaprofitades totes.

La polèmica del matx ha arribat al minut 40′ de la primera, quan els jugadors del Madrid han reclamat mans de Felipe dins de l’àrea. Hernández Hernánez ha acudit al VAR a revisar l’acció, però el col·legiat no ha vist res punible: considerant que és mà però sense voluntarietat. I amb aquesta polèmica s’ha acabat una primera part que, tot i les protestes dels jugadors blancs, ha estat un autèntic desastre pels interessos del Madrid.

La segona meitat ha seguit la mateixa tònica, amb els blancs noquejats i amb l’Atlètic esperant a la contra per sentenciar el partit. De fet, tant és així que Courtois ha estat el més destacat del Madrid amb diverses aturades de mèrit. Així i tot, els de Zidane ha aconseguit arribar vius als últims compassos de partit i, amb el partit totalment trencat i derivant en un enfrontament d’anada i tornada total, Benzema i Valverde han pogut empatar el partit. El salvador, aquest cop, ha estat Oblak, el porter matalasser.

Però el Madrid és el Madrid, i se l’ha de matar. Al minut 89 de partit, una combinació entre Casemiro i Benzema s’ha saldat amb un gol que val molt. El seu preu, ni més ni menys, és seguir lluitant per la Lliga, i de rebot el Barça s’apropa una mica més a la primera posició. Ara mateix, els homes de Koeman són segons a tres punts dels matalassers i un partit més. Hi ha Lliga.



Més notícies
Cues de socis abans de votar | Jordi Borràs
Les mesures de seguretat anticovid a les eleccions del Barça
Notícia: Les mesures de seguretat anticovid a les eleccions del Barça
Comparteix
El context sanitari ha obligat al Barça adaptar-se per triar el nou president
Un soci vota al Palau Blaugrana | Jordi Borràs
Votar a les eleccions més estranyes de la història del Barça
Notícia: Votar a les eleccions més estranyes de la història del Barça
Comparteix
Aquest matí hem parlat amb diversos socis que s'han apropat al Camp Nou per exercir el seu dret a vot

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa