Món Esport
La flor de Zidane torna a florir (0-0)
  • CA

Ho ha tornat a fer. Sense saber a què juga, sense desplegar un futbol brillant, fent una mala temporada en línies generals… el Reial Madrid de Zinédine Zidane s’ha tornat a plantar a les semifinals de la Champions i ja comença a postular-se com un dels favorits per endur-se el títol. A Anfield, els blancs han aprofitat el bon resultat de l’anada (3-1) per especular amb el marcador i classificar-se amb tranquil·litat per a l’última ronda abans de la final. El Liverpool ha tingut les seves oportunitats, però tampoc no ha mossegat en excés i no ha complicat les coses als merengues (0-0).

El cert és que s’ha de reconèixer un gran mèrit a Zidane. Amb un equip de mínims, amb els centrals suplents i Fede Valverde reconvertit al lateral dret, el tècnic francès ha guanyat la partida clarament a Jürgen Klopp, un entrenador que no ha demostrat, ni de bon tros, tota la bona premsa que té arreu d’Europa. A la primera meitat els blancs han sabut patir moltíssim i han tingut la gran sort de poder comptar amb un Courtois inspiradíssim sota pals. A més, Salah ha estat molt poc encertat i contundent en les ocasions que ha tingut. A la segona, Militao i Nacho s’han fet enormes en defensa i el Madrid ha estat a punt de marcar en diverses vegades gràcies als contraatacs.

Amb tot, el marcador no s’ha mogut des del xiulet inicial i aquest ha estat un resultat més que suficient per als blancs, ja que el Liverpool necessitava un mínim de dos gols. Ara, el rival dels merengues serà el Chelsea, l’equip més fàcil de tota la competició, tenint en compte que a l’altra part del quadre hi ha dos dels grans favorits, PSG i Manchester City. Així doncs, els blancs ho tenen tot de cara per tornar a arribar a una final i ja se sap què passa quan s’hi planten. Ningú hi comptava aquesta temporada, però la flor de Zidane sempre acaba apareixent.



Més notícies
Neymar, jugador del PSG | Europa Press
El PSG i el Chelsea suen sang, però ja són a les semis de la Champions
Notícia: El PSG i el Chelsea suen sang, però ja són a les semis de la Champions
Comparteix
El Bayern de Munic i el Porto han caigut eliminats
Pep Guardiola, entrenador del City | Europa Press
Guardiola trenca el malefici i es planta a les semifinals de la Champions (1-2)
Notícia: Guardiola trenca el malefici i es planta a les semifinals de la Champions (1-2)
Comparteix
El City venç el Dortmund i passa, primera vegada amb Guardiola a la banqueta, a les semifinals de la Champions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa