L’Espanyol li passa la mà per la cara al Reial Madrid (2-1)

L’Espanyol ha aconseguit la segona victòria de la temporada davant el Reial Madrid a l’RCDE Stadium. Els pericos han aconseguit el triomf per 2-1 gràcies als gols de De Tomás i Aleix Vidal. Benzema ha retallat distàncies al tram final del partit, però els pericos han recorregut a l’orgull per sumar tres punts vitals.

L’equip de Vicente Moreno ha dominat la primera meitat. Els blanc-i-blaus han pogut avançar-se al minut 8 per mitjà d’Embarba. L’extrem ha conduït fins a l’àrea rival i ha provat un xut potent que ha obligat a estirar-se a Courtois. Poc després, el mateix jugador ha arribat a la línia de fons per l’esquerra i ha enviat la pilota a l’àrea petita, on De Tomás s’ha avançat a la defensa blanca per obrir el marcador.

Els blanc-i-blaus han continuat buscant la porteria rival tot i tenir avantatge al marcador. Embarba ha tornat a trepitjar àrea per la banda esquerra i ha assistit RDT. El davanter local ha xutat malament des de la frontal i no ha estat capaç de dirigir la pilota entre els tres pals. L’ocasió més clara dels madrilenys al primer temps ha estat un cop de cap de Militao després d’un servei de falta que ha marxat a prop de la porteria perica.

El mateix Militao ha fregat el gol només començar la segona part. El central ha tornat a aparèixer en una jugada de pilota aturada per fer un cop de cap que ha estat a mil·límetres de convertir-se en gol. Després d’uns minuts de domini madridista, l’Espanyol ha tornat a sorprendre els blancs. Aleix Vidal ha protagonitzat una gran jugada individual on ha fet una sotana a Nacho abans de batre Courtois amb un xut ras.

Tot seguit, Darder ha perdonat el tercer gol en una jugada d’un contra un davant el porter visitant. Pocs minuts després, Darder ha obligat a intervenir Courtois amb un xut des de fora de l’àrea. L’Espanyol s’ha crescut i ha buscat el tercer gol amb tanta empenta que el Reial Madrid l’ha castigat al contracop. Benzema ha rebut amb avantatge i ha conduït la pilota fins a la frontal, des d’on ha fet el 2 a 1.

L’Espanyol ha hagut de suar per conservar el resultat El mateix Benzema ha estat a punt d’empatar a la sortida d’un córner, però la seva rematada de cap ha marxat un pèl desviada. Pocs minuts després, Hazard ha marcat un golàs, però l’àrbitre ha invalidat l’acció per fora de joc de Benzema. No obstant això, la defensa ha fet gala d’una gran solidesa defensiva per evitar ensurts durant els últims minuts i assegurar els tres punts.