Món Esport
Cristiano, sobre les acusacions de violació: “Sóc un exemple dins i fora del camp”
  • CA

Cristiano Ronaldo ha aprofitat la roda de premsa prèvia al partit entre el Manchester United i la Juventus de Torí per opinar sobre les acusacions de violació que ha rebut per part de Kathryn Mayorga. “Sé que sóc un exemple, dins i fora del camp. Per això sempre somric. Ho tinc tot: jugo en un gran equip, tinc una família preciosa i quatre fills. Sóc un home feliç i la resta no m’afecta. Gaudeixo de la meva vida i al final se sabrà la veritat“, ha declarat el davanter portuguès.

 

Cristiano ja ha complert el matx de sanció després de ser expulsat a Mestalla i tornarà a disputar un partit de competició europea, precisament en l’estadi que el va veure néixer: Old Trafford. “Per a mi és molt especial tornar a Manchester. Aquí hi tinc grans records, especialment de Ferguson. Em va ajudar molt”, ha explicat l’exjugador del Madrid abans de deixar clar que si marca, no faltarà al respecte als seus antics seguidors: “Si guanyem, estarem pràcticament classificats, però jo no ho celebraré”.

 

A més, Ronaldo també ha destacat que “no estic obsessionat amb els premis individuals” i, preguntat per la derrota en el premi ‘The Best’ de la FIFA, que es va emportar Luka Modric, ha descartat parlar del tema: “Estic centrat en aquests dos últims mesos amb la Juventus. Han estat fantàstics”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa