Món Esport
Cristiano Ronaldo marxa a la Juventus
  • CA

 

La marxa de Cristiano Ronaldo a la Juventus ja és un fet. El conjunt blanc ha oficialitzat el traspàs del medàtic futbolista portuguès de 33 anys per 100 milions d’euros, segons ha confirmat la Juventus, més dels prop de 96 que va pagar l’estiu del 2009 al Manchester United. Una operació econòmicament rodona pel que s’ha convertit en el màxim golejador de la història del club blanc: 450 gols en 438 partits. Ronaldo, que ha guanyat quatre Pilotes d’Or com a madridista, cobrarà uns 30 milions d’euros al club italià, set més dels que cobra al Madrid. El portuguès es retrobarà amb el club blanc el proper 4 d’agost a Washington, en el darrer partit que la Juventus disputarà en la seva gira nord-americana. 

Andrea Agnelli, president de la Juventus, ha viatjat a Grècia, on Cristiano passa les vacances, aquest dimarts, per donar-li la benvinguda i explicar-li el projecte. Segons diversos mitjans portuguesos, la presentació serà dissabte vinent. Ronaldo deixa el Madrid amb quatre Champions, dues Lligues, dues Copes del Rei, dues Supercopes d’Espanya, tres Supercopes d’Europa i tres Mundials de Clubs. El portuguès marxa al campió d’Itàlia, a qui va guanyar una final de la Champions. 

 

La sortida del portuès es deu al desig del propi jugador, tal i com ha exposat el Reial Madrid en un comunicat: “Atenent a la voluntat i petició expressades per Cristiano Ronaldo, el club ha acordat el traspàs a la Juventus”. El propi jugador s’ha acomiadat del Madrid a través d’una carta publicada pel club blanc: “Aquests anys al Reial Madrid, i en aquesta ciutat de Madrid, han estat possiblement els més feliços de la meva vida. Només puc donar les gràcies a aquest club, aquesta afició i aquesta ciutat”, inicia el jugador portuguès, que justifica la seva sortida: “Ha arribat el moment d’obrir una nova etapa en la meva vida i per això he demanat al club que accepti traspassar-me. Ho sento així i demano a tots, i molt especialment als nostres seguidors, que si us plau em comprenguin”. 

 

 

El club blanc l’ha qualificat com “un exemple d’entrega, de treball, de responsabilitat, de talent i de superació”, a més d'”un dels grans símbols del club i una referència única per les properes generacions”. Les seves declaracions després de la darrera final de la Champions a Kíev, deixant entreveure la seva sortida, no van agradar als despatxos nobles del club blanc, que va fer tard a l’hora de proposar-li una nova millora salarial. Aleshores, el seu agent, Jorge Mendes, ja li havia buscat un nou club, la Juventus, que li ofereix un nou projecte i nous reptes.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa