Món Esport
Crida a la prudència de Zidane: “Encara no hem guanyat res”
  • CA

Zinedine Zidane ha aprofitat la roda de premsa prèvia al partit del Reial Madrid per fer una crida a la prudència i deixar ben clar que el seu equip és conscient que “encara no hem guanyat res”. Si el conjunt blanc supera el Getafe, acabarà la jornada a quatre punts del blaugrana, però ni aquest cas la situació serà definitiva segons el tècnic francès. “Quedaran sis partits i 18 punts per disputar. No podem dir que som campions fins que les matemàtiques ho demostrin”, ha opinat.

“Els nostres rivals faran tot el que puguin per lluitar fins al final. No podem estar confiats ni pensar que això ja s’ha acabat. Només faltaria”, ha insistit un Zidane que ha recordat que “jo he viscut aquesta situació com a jugador i m’he encarregat de transmetre a la plantilla que no hem guanyat absolutament res”. “Hem guanyat els cinc partits que hem disputat, però això no vol dir res”, ha afegit, tot i que no ha amagat que està “molt content i orgullós del que han fet els futbolistes, que no ha estat fàcil”.

Zidane és conscient que “ens queden sis finals, la primera demà” i que “hem de centrar-nos a repetir i fer tot el que puguem per guanyar-los tots”. “Estem bé, però això no vol dir res”, ha sentenciat sobre la cursa pel títol de Lliga. Eden Hazard ha estat la principal absència de la convocatòria per rebre el Getafe. “Hem d’estar tranquils amb ell, ha estat un temps fora amb moltes dificultats i hem d’anar a poc a poc amb ell. No tinc cap dubte que tots els problemes desapareixeran i que aviat estarà bé”, ha justificat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa