Món Esport
Courtois nega una informació d’un diari de Madrid i amenaça de querellar-se contra aquest
  • CA

Lopetegui podria estar vivint les seves últimes hores al Reial Madrid i la seva roda de premsa prèvia a la visita al Camp Nou, carregada de tensió, ha estat una gran prova d’això. Les pilotades de Sergio Ramos a un jugador del planter madrileny, l’atac de Marcelo als periodistes i les mateixes respostes de l’entrenador basc als professionals de la comunicació han dibuixat un escenari de mala maror que una derrota contra el Barça podria dinamitar en forma de destitució de l’encara actual tècnic madridista.

 

Thibaut Courtois ha afegit més llenya al foc amb un missatge a través de les xarxes socials en què nega unes informacions del mitjà de comunicació espanyol El País. El periodista Diego Torres va publicar, aquest divendres, que el belga va lamentar que Florentino Pérez pensés en José Mourinho o Antonio Conte per rellevar Lopetegui i va elogiar Robert Martínez, el seu dirigent a la selecció. El porter, però, ha negat els fets i ha explicat que està anunciant la possibilitat de “prendre accions legals” contra el diari de Madrid.

 

 

De moment, la rectificació que demana Courtois encara no s’ha produït per part d’El País. Sigui com sigui, el Madrid veu un altre episodi de tensió abans del partit contra el Barça al Camp Nou.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa