Món Esport
Brutal campanya de la premsa madrilenya per pressionar els àrbitres de la Champions
  • CA

Tot ho ha començat Josep Pedrerol. El mateix periodista que va convidar Florentino Pérez al seu programa de Mega per explicar la Superlliga europea i que s’ha convertit en, gairebé, l’únic defensor d’aquesta competició, ha detectat un fet que, segons ell, prova que el Reial Madrid serà perjudicat a les semifinals de la Champions League contra el Chelsea.

Pedrerol ha fet referència a les greus errades arbitrals que han perjudicat el Barça femení a les semifinals de la Copa d’Europa contra el PSG. La falta de VAR, incomprensible, i les males decisions dels col·legiats del partit van deixar les blaugranes sense dos penals clars a favor i un altre de dubtós. En aquest sentit, el periodista català considera que es deu a una ordre directa de Ceferin, president de la UEFA, per castigar el Barça per la Superlliga: “El PSG és un dels protegits”. Així doncs, Pedrerol considera i assegura que al Madrid li passarà exactament el mateix contra el Chelsea.

Després, més periodistes s’han sumat a la festa. Anton Meana, de la Cadena Ser de Madrid, ha alertat l’audiència de Ràdio Barcelona quan ha afirmat que “em fa molta por el que pugui passar amb l’arbitratge”. D’altra banda, La Razón, per exemple, anuncia el nom de Danny Makkelie, àrbitre del partit d’anada, i ho acompanya de les paraules d’un aficionat merengue a Twitter: “Prepareu-vos per l’atracament”.

La premsa madrilenya també ha intetat que Zinédine Zidane, tècnic blanc, intenti pujar al vaixell de la pressió arbitral. Ha rebut diverses preguntes al respecte, però l’entrenador francès no ha caigut al parany: “No em preocupa l’arbitratge. Si pensem que només ens perjudiquen les coses de fora, estem ben fotuts”.



Més notícies
Guardiola i Eric García, durant un entrenament | Manchester City FC
Guardiola revela el fitxatge d’Eric Garcia pel Barça
Notícia: Guardiola revela el fitxatge d’Eric Garcia pel Barça
Comparteix
El tècnic de Santpedor no l'ha convocat per la final de la Copa de la Lliga per aquest motiu
Sergio Canales, durant un partit | Europa Press
El Reial Madrid perd el tren de Lliga davant el Betis (0-0)
Notícia: El Reial Madrid perd el tren de Lliga davant el Betis (0-0)
Comparteix
Els blancs sumen quatre dels últims nou punts possibles

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa