Els plors del madridisme funcionen: les dues polèmiques contra el Chelsea afavoreixen els blancs

Danny Makkelie podria haver assenyalat un penal a favor del Chelsea i anul·lat el gol del Madrid

Des del madridisme, tant per part d’alguns estaments del club, com de la premsa i l’afició, es va fer una gran campanya abans de l’anada de les semifinals de Champions davant el Chelsea per assegurar, abans que passés res, que els àrbitres els anirien en contra. Consideraven que aquest seria el seu càstig per haver estat el club abanderat de la Superlliga i ho argumentaven amb el partit del Barça femení contra el PSG, on un molt mal arbitratge va perjudicar els blaugranes.

Tanmateix, res més allunyat de la realitat. El col·legiat del Reial Madrid-Chelsea, Danny Makkelie, va tenir una actuació més aviat exemplar, amb dos asteriscos. El primer d’ells va ser en el gol dels blancs. Abans de la volea meravellosa de Benzema, Casemiro va pentinar la pilota perquè la rebés el francès. En fer-ho, es podria haver assenyalat una falta per impulsar-se colpejant un rival, Azpilicueta.

Tampoc no es va assenyalar ni es va revisar un possible penal de Carvajal sobre Chilwell. El lateral merengue va empènyer l’extrem anglès a l’interior de l’àrea en la disputa per una pilota aèria. El futbolista del Chelsea va caure, però l’àrbitre va considerar que el contacte no era suficient com per assenyalar la pena màxima. Amb tot, la mateixa història de sempre: per un motiu o per un altre, el Madrid sempre surt beneficiat.

Més informació

Nou comentari