Món Esport
Benzema serà jutjat pel cas de xantatge a Valbuena
  • CA

Karim Benzema serà jutjat pel cas de xantatge al seu excompany a la selecció francesa, Mathieu Valbuena, segons han informat aquest dijous fonts de la Fiscalia de Versalles. Concretament, el davanter del Madrid serà jutjat per “complicitat de temptativa de xantatge” després dels fets ocorreguts el 2015, quan suposadament va incitar Valbuena a pagar a unes persones que l’amenaçaven amb un vídeo sexual.

Fa un any, el Tribunal va desestimar la demanda presentada pels representants de Benzema, que pretenien demostrar que els investigadors van sobrepassar els límits legítims per obtenir les proves de la seva implicació. La defensa del davanter francès va argumentar que el policia que es va infiltrar per passar com a un emissari de Valbuena va emprar mètodes il·legals per identificar els responsables del xantatge a l’internacional francès.

La justícia francesa, però, va considerar vàlids els mètodes de l’investigador i ara Benzema serà jutjat per declarar per aquest presumpte cas de xantatge. Cal recordar que aquest conflicte va suposar el punt final del madridista amb la selecció francesa, amb qui va jugar 81 partits i marcar 27 gols. Va ser apartat del combinat abans que els seus excompanys es proclamessin campions del món a Rússia el 2018.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa