Món Esport
El Bayern pren el lideratge del rànquing de coeficients de la UEFA al Madrid
  • CA

El Bayern de Munic s’ha enfilat aquest dimecres al cim del rànquing de coeficients de clubs de la UEFA després de guanyar la Champions League diumenge passat en la final disputada davant el Paris Saint-Germain. El club bavarès ha pres el lideratge al Reial Madrid, que feia sis temporades consecutives que manava en aquesta classificació.

El campió de futbol alemany, que ha conquerit el triplet aquesta temporada, lidera aquest escalafó europeu amb 136,000 punts, pocs més que el Reial Madrid (134,000). El Barça, amb 128,000, tanca el podi. “És un gran honor i ens fa sentir orgullosos i feliços estar en el primer lloc de la classificació europea. M’agradaria felicitar el nostre equip i al nostre entrenador”, ha dit aquest dimecres el president executiu del Bayern, Karl-Heinz Rummenigge.

“És un gran èxit per a l’entitat i demostra l’excel·lent treball que el nostre club ha fet en els últims anys i especialment aquesta temporada”, ha sostingut. L’equip de Munic va guanyar els onze partits que va disputar en l’última edició de la Lliga de Campions. Els coeficients de classificació es basen en els resultats dels clubs que han jugat en la Champions i l’Europa League en les últimes cinc temporades.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa