Món Esport
Nou episodi polèmic de Bale: converteix la mascareta en un antifaç
  • CA

Gareth Bale ja fa temps que no és notícia que fa sobre els terrenys de joc. Zinedine Zidane no compta amb ell i la seva participació després del confinament ha estat pràcticament nul·la. Aquest divendres, el gal·lès va tornar a veure un partit del Madrid des de la zona de la grada en què es reparteixen els suplents dels equips per respectar la distància de seguretat. I va protagonitzar un episodi que les càmeres de GOL van captar i que s’ha viralitzat a les xarxes socials.

L’exjugador del Tottenham, que ho té molt complicat per no canviar d’aires aquest estiu, va tornar a evidenciar una desconnexió preocupant amb els seus companys. Mentre el Madrid guanyava l’Alabès i feia un pas més cap al títol de Lliga, ell es va dedicar a jugar amb la mascareta i la va utilitzar d’antifaç. La seva postura corporal, amb les cames estirades, tampoc no convidava a pensar que li importava massa el que passés sobre la gespa. No va deixar de somriure en cap moment.

Bale no ha jugat cap minut en els últims quatre partits i el Reial Madrid ja no amaga que ha tirat la tovallola. El gal·lès va aterrar al Santiago Bernabéu l’estiu del 2013 i va il·lusionar el madridisme, però les lesions i tots els afers extraesportius han frustrat el seu rendiment a la capital d’Espanya. Els darrers anys hi ha hagut molts rumors al voltant de la seva sortida, però enguany ja sembla inevitable que pugui continuar vestint la samarreta blanca.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa