Gareth Bale alimenta la polèmica generada al voltant de la seva figura a Madrid. Si no n’hi havia prou amb el fet que no hagués jugat durant un mes amb el club blanc i hagués reaparegut amb Gal·les, amb qui es va lesionar durant l’anterior aturada de seleccions, l’atacant ha protagonitzat uns fets que han irritat, i amb raó, el madridisme: ha celebrat la classificació per a l’Eurocopa del 2020 de la seva selecció amb una bandera que menysprea el seu equip.

“Gal·les, golf i Madrid. Per aquest ordre”, posava la bandera amb la qual Bale ha saltat, ballat i somrigut, quelcom que no ha agradat gens a la capital d’Espanya. La frase reprodueix exactament un càntic que durant aquesta aturada ha fet viral l’afecció gal·lesa i que ja va generar controvèrsia. “Sempre ens agrada que l’afició doni suport, canti i sigui el jugador número 12. Apreciem el seu suport en tots els partits, sempre hi són, fins i tot en viatges llargs com a Bakú. “, va intentar treure ferro abans del compromís contra Hongria el mateix Bale.

Evidentment, les imatges no han agradat gens a Madrid. Afeccionats i periodistes del club blanc han utilitzat les xarxes socials per mostrar la seva indignació i demanar que Bale no torni a vestir la samarreta merengue. Florentino Pérez té deures el pròxim mercat d’hivern: ha d’intentar no malvendre un futbolista pel qual, ara fa uns anys, va pagar pràcticament 100 milions d’euros. La situació, sense cap mena de dubte, no l’ajudarà.Més notícies

El Tottenham acomiada Pochettino i anuncia el fitxatge de Mourinho

L'entrenador portuguès torna al futbol i a la Premier i signa un contracte per a les pròximes tres temporades i mitja

Bale tensa una mica més la corda: “M’emociona més jugar amb Gal·les que amb el Madrid”

"Amb Gal·les, parlo el meu propi idioma i em sento més còmode", ha declarat l'atacant madridista en roda de premsa

Nou comentari