Bale, sobre el seu estiu: “Si voleu respostes, potser hauríeu de preguntar al Madrid”

El futbolista gal·lès ha parlat per primer cop de com ha viscut aquest mercat de fitxatges i ha deixat algun missatge interessant

El renascut Gareth Bale, que va passar de ser descartat per Zidane a titular en els tres partits de Lliga que ha jugat el Reial Madrid, ha parlat. El futbolista gal·lès ha explicat com ha viscut aquests mesos de mercat en els quals la seva situació ha tingut moments molt calents com el xoc de declaracions entre l’entrenador del club blanc i l’agent del futbolista. Ara, el seu futur al club sembla clar: tindrà un paper important.

Tot i l’enrenou, Bale assegura que ell ha estat tranquil: “No m’ha afectat molt, he tingut unes vacances d’estiu genials. He mantingut el cap cot a la pretemporada i, tot i que s’ha parlat molt, he seguit treballant fort en els entrenaments”. Pel que fa a la seva situació al club en aquesta última època, en la qual ha estat suplent en molts moments, ha assegurat que “recordo que no vaig jugar durant un any amb Harry Redknapp (al Tottenham). No ha estat el millor, però ja ho he viscut i sé com conviure-hi”.

Durant aquestes setmanes, les crítiques han estat presents, com en tota negociació mediàtica en el món del futbol. “No les escolto perquè no saben de què parlen! Jo no llegeixo res. La majoria de la gent no coneix la situació”, ha confessat el futbolista. De com ha estat la seva negociació amb el Madrid no n’ha volgut parlar, però sí que ha fet una recomanació als periodistes: “Si voleu respostes, potser hauríeu de preguntar al Reial Madrid”.

Més informació

Nou comentari