Món Esport
Anul·lada l’absolució de Xabi Alonso per frau fiscal
  • CA

El Tribunal Superior de Justícia de Madrid ha anul·lat la sentència absolutòria de l’exmadridista Xabi Alonso per delictes contra Hisenda i, en conseqüència, ha ordenat la reobertura de la causa perquè es dicti una nova sentència “en la qual se solucionin les omissions que han determinat la nul·litat i es procedeixi a resoldre amb una nova motivació jurídica”.

El tribunal ha acordat estimar parcialment els recursos d’apel·lació interposats pel Ministeri Fiscal i l’Advocacia de l’Estat davant la sentència de l’Audiència Provincial de Madrid del novembre del 2019, que absolia Xabi Alonso de tres delictes contra Hisenda relatius a l’explotació dels drets d’imatge dels exercicis econòmics del 2010, el 2011 i el 2012.

Els magistrats es van pronunciar en contra de la postura de la Fiscalia en determinar que els fets no constituïen un delicte. El fiscal sol·licitava en el seu escrit cinc anys de presó, però en el judici va rebaixar la sol·licitud de pena a dos anys i mig quan el futbolista va pagar tres milions d’euros.



Més notícies
El Camp Nou, buit | Europa Press
La greu situació econòmica del Barça, en xifres
Notícia: La greu situació econòmica del Barça, en xifres
Comparteix
El club blaugrana té un deute total de 1.173 milions d'euros, dels quals 730 són a curt termini
Patri Guijarro i Caroline Graham Hansen celebren un gol | Europa Press
El Barça renova Patri Guijarro fins al 2024
Notícia: El Barça renova Patri Guijarro fins al 2024
Comparteix
El club blaugrana s’assegura la continuïtat d’una de les peces clau de l’equip de Cortés

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa