Albert Perrín, exdirectiu de Laporta: “El Reial Madrid és un poder fàctic de l’Estat espanyol”

L'empresari català ha explicat com funciona la llotja del Santiago Bernabéu

Albert Perrín, exdirectiu del Barça en la primera etapa de Joan Laporta al capdavant del club, ha atès Ràdio Barcelona per parlar del clàssic que es disputarà demà a Valdebebas entre el Reial Madrid i els blaugranes. Perrín s’ha mullat i sense pèls a la llengua ha explicat com funciona per dins la llotja del Santiago Bernabéu: “És una llotja diferent de totes les demés, allà es prenen decisions”.

L’exdirectiu del Barça ha arribat a afirmar que el Reial Madrid actua com a “poder fàctic de l’Estat espanyol” i que a l’estadi merengue hi ha “la reunió del poder”. Explica que hi ha decisions judicials que han canviat després de converses entre jutges a la llotja blanca i que fins i tot “la indemnització del cas Castor es va coure allà”. En canvi, assegura, “la llotja del Barça és molt més petita i no hi ha negociacions”.

Perrín, però, no ha parlat malament de Florentino Pérez. Creu que és una persona que “sap estar” i que “no ha arribat on ha arribat perquè sí, és un home agradable”. Considera que el president del Madrid serà capaç de fitxar Mbappé o Haaland, un dels dos, mentre que Joan Laporta no podrà incorporar cap dels dos futbolistes. També afirma que tots els canvis d’àrbitres previs al clàssic “no em fan gens de gràcia”.

Més informació

Nou comentari