Món Esport
Xavi respon Cristiano Ronaldo
  • CA

Xavi Hernández ha respost a les declaracions realitzades fa unes setmanes per Cristiano Ronaldo al voltant del duel entre el madridista i Leo Messi pel “títol” de millor jugador del món. El portuguès va menysprear l’exmigcampista blaugrana recordant la diferència de títols individuals: “Jo tinc tres Pilotes d’Or; ell cap.”

Aquest dimarts, en la celebració d’una gala d’ambaixadors de la Lliga (LFP), Xavi ha volgut reiterar el seu parer, però no ha entrat en conflicte, altra vegada, amb el jugador del Reial Madrid: “Ja vaig veure que no s’ho va prendre bé, però jo segueixo pensant el mateix. El que em va respondre de les seves Pilotes d’Or és veritat. Jo intento no faltar al respecte, però la meva opinió no canvia. Ell em va faltar al respecte? Què penseu?”

 

Xavi Hernández, però, ha admès que, “si manen els títols, Cristiano serà favorit [per la Pilota d’Or], però estarà renyit amb Messi”.

 

En referència la pífia de Ter Stegen a Vigo, l’egarenc ha volgut defensar l’actual porter blaugrana i l’ha animat a seguir en la mateixa línia: “El Barça pren riscos perquè és el seu joc. Molts cops, al porter no se’l valora, no defensem la seva qualitat. Un error seu es veu molt. A Ter Stegen se li ha de dir que sigui valent, que s’atreveixi, que el futbol del Barça és això, proposar. I ell ho fa.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa