17 anys després, Xavi se’n va del Barça. El migcampista de Terrassa ha confirmat aquest dijous en roda de premsa que ha pres la decisió de jugar les dues properes temporades a l’Al-Sadd de Qatar, i que tindrà un projecte amb l’acadèmia Aspire per formar-se com a “tècnic i dirigent”. “Tornaré al Barça, no sé encara si com a director tècnic o com a entrenador, però tornaré a casa”, ha assegurat Xavi.

A més, el capità blaugrana ha explicat que serà ambaixador de Qatar fins el Mundial de futbol del 2022, i ha detallat que ja ha parlat amb Raúl, exjugador del Reial Madrid, sobre aquest país -on hi va jugar fa uns anys-, però que encara no n’ha pogut parlar amb Pep Guardiola -que també hi va jugar-: “Queda pendent la conversa, només ens hem enviat uns missatges”, ha dit Xavi. “De Qatar només en puc dir meravelles, del que fins ara conec. Segur que m’ajudarà i serà el lloc ideal”, ha reiterat.

Xavi, el jugador del Barça que ha jugat més partits amb la samarreta blaugrana i que ha aconseguit més títols amb el club, ha admès que “no és fàcil quan escoltes que dins de l’equip titular ja no hi ets. Però he intentat treballar pel grup, gaudint dels minuts, m’he sentit important, especialment en els primers mesos. He encertat quedant-me, podem guanyar el triplet”.

Per últim Xavi ha demanat “que dissabte sigui una festa, l’equip està en un moment increïble, podem fer història”. “El guió sembla fet a mida, ja que podem guanyar-ho tot”. El capità blaugrana ha confirmat que el Barça li havia ofert una renovació fins el 2018, però “toca marxar”, segons ha opinat. “Molta gent m’ha dit que no marxi, però vull tornar a casa format”. Xavi encara pot aixecar dos títols més aquesta temporada: la Copa del Rei i la Champions League. Fins i tot ho podria fer com a capità. És evident que ho mereix.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa