Món Esport
Xavi i Puyol candidats al Premi Jugador del Món
  • CA

El Barcelona és, amb nou candidats, el club amb més aspirants a guanyar la tercera edició del Premi al Jugador del món de la Federació Internacional d’Associacions de Futbolistes Professionals (FIFPro). Entre ells hi ha dos dels jugadors catalans de l’equip, Carles Puyol i Xavi Hernández.

En aquest certamen són els propis jugadors els que valoren la qualitat dels seus companys. Segons ha explicat FIFPro avui els 45.000 futbolistes professionals pertanyents a les 42 organitzacions del sindicat mundial han rebut formularis per votar els que segons la seva opinió van ser els millors quatre defenses, tres centrecampistes, tres davanters i un porter de la temporada 2007-2008.

De la llista dels 55 futbolistes candidats a aquests premis, la majoria de la lliga espanyola i anglesa, i a part de Puyol i Xavi, per part del Barça també hi ha Gianluca Zambrotta (Barcelona-Milan), Anderson Deco (Barcelona-Chelsea), Andrés Iniesta (Barcelona), Samuel Eto’o (Barcelona), Thierry Henry (Barcelona), Lionel Messi (Barcelona) i Ronaldinho (Barcelona-Milan). Els afortunats es coneixeran el pròxim 27 d’octubre.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa