Xavi Hernández, l’home que, fins l’agost passat, liderava la llista dels futbolistes amb més títols en la història del Barça, ha confessat que el seu desig principal i el motiu pel qual treballa a Qatar és entrenar, en un futur, el FC Barcelona.

L’excapità del conjunt blaugrana ho ha explicat en una entrevista per la revista britànica Four Four Two, en la qual ha parlat de diversos temes relacionats amb el futbol i amb la seva nova vida professional. “No en tinc cap dubte. Vull seguir al món del futbol, prop del camp. Odiaria estar parat en un despatx”, manifesta. “Vull fer quelcom decent i el meu objectiu final és entrenar el Barcelona. No ho amago pas. Vull treballar un altre cop en aquest club que considero casa meva”, admet a la prestigiosa publicació.

El de Terrassa, a més, reconeix que la seva dona odia el futbol: “Sempre que tinc deu minuts de tranquil·litat, ‘bang’, engego la televisió i em poso a veure futbol. La meva dona ho sap, i mira que ella detesta el futbol!”Nou comentari