Món Esport
El torneig de tennis de Wimbledon, cancel·lat per primera vegada des de la Segona Guerra Mundial

L’All England Club de Londres ha anunciat aquest dimecres la cancel·lació del torneig de Wimbledon, la 134a edició del qual queda ajornada fins al 2021, tenint en compte les elevades possibilitats que “les mesures del govern per combatre el coronavirus continuaran durant molts mesos”. “Hem d’actuar de forma responsable per protegir la gran quantitat de persones necessàries per planificar el torneig”, ha assegurat l’organització a través d’un comunicat.

A diferència del Roland Garros, que va anunciar el seu ajornament fins al mes de setembre, Wimbledon ha optat per una cancel·lació total i, fins i tot, ja ha avançat les dates de la seva pròxima edició: es disputarà del 28 de juny a l’11 de juliol del 2021. “Aquesta decisió no s’ha pres a la babalà. Ha pesat molt el fet que el torneig només s’havia cancel·lat prèviament per les dues Guerres mundials, però aquest és el millor escenari pel qual podem optar”, ha valorat Ian Hewitt, president de l’AELTC.

Tota la temporada d’herba, suspesa

A més, els circuits professionals ATP i WTA han anunciat la suspensió completa de tota la temporada d’herba. Això implica que els tornejos d’’s-Hertogenbosch, Stuttgart, London-Queen’s, Halle, Mallorca i Eastbourne –en categoria masculina– i els d’s-Hertogenbosch, Nottingham, Birmingham, Berlín, Eastbourne i Bad Homburg –en la femenina– han estat suspesos pel coronavirus. Com a mínim, per tant, no hi haurà partits de tennis fins al 13 de juliol del 2020.Més notícies

El Roland Garros, ajornat pel coronavirus

Notícia: El Roland Garros, ajornat pel coronavirus
Comparteix
El segon Grand Slam de la temporada es disputarà des del 20 de setembre fins al 4 d’octubre
Notícia: El Roland Garros, ajornat pel coronavirus - Mobile

Jordi Tamayo: “La Copa Davis demanava a crits una sacsejada”

Notícia: Jordi Tamayo: “La Copa Davis demanava a crits una sacsejada”
Comparteix
El president de la Federació Catalana de Tennis atén 'El Món' i assegura que "si es fan per fomentar i intentar millorar l'esport, nosaltres estarem a favor de tots els canvis"
Notícia: Jordi Tamayo: “La Copa Davis demanava a crits una sacsejada” - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa