Món Esport
Vuitens de final de la Copa del Rei: com serà el sorteig?
  • CA

El Lleida Esportiu i el Formentera s’han colat a la llista dels grans. Aquest dimarts (13:00h, GOL), el sorteig de vuitens de final de la Copa del Rei els tornarà a situar en el mapa, després que la setmana passada eliminessin de manera sorprenent i gairebé sobre el xiulet final els dos clubs més representatius del País Basc, la Reial Societat i l’Athletic Club de Bilbao. En aquest sorteig també hi seran el Barça i l’Espanyol tancant la representació catalana, un cop superada l’eliminatòria de quarts de final davant el Reial Múrcia i el Tenerife, a diferència del Girona, eliminat pel Llevant després d’un mal partit en l’anada a Montilivi.

El Reial Madrid, l’Atlètic de Madrid, el València i el Sevilla, també candidats al títol, seran dins els bombos i buscaran rival per als vuitens de final d’una Copa que ja comença a tenir emoció. En el sorteig no hi ha normes especials, ni límits perquè equips grans es trobin. Pot passar de tot. Des d’un derbi català o madrileny, passant per una excursió atractiva a Formentera o un gran clàssic entre el Barça i el Reial Madrid.

 

Quins equips hi haurà al sorteig?

 

Barça, Espanyol, Lleida Esportiu, Reial Madrid, Atlètic de Madrid, Sevilla, València, Vila-real, Formentera, Llevant, Celta de Vigo, Las Palmas, Leganés, Alabès, Numància i Cadis.

 

Com anirà el sorteig?

 

Totes les boles se situaran dins un mateix bombo. Es treuran els emparellaments de manera directa i aleatòria, fins a completar el quadre de vuit partits. Sense cap condicionant.

Qui jugarà a casa i qui jugarà fora?

 

L’equip que surti primer disputarà l’anada al seu estadi. Només hi ha una excepció: en el cas que el sorteig emparelli equips de diferents categories, els equips de grau inferior sempre disputaran el partit d’anada a casa per afavorir l’assistència de públic.

 

En quines dates es disputaran els vuitens de final?

 

L’anada serà el 3 i 4 de gener del 2018. La tornada, el 10 i 11 de gener.

 

Per on es podrà seguir el sorteig?

 

Per Gol Televisió o el web oficial de la Reial Federació Espanyola de Futbol (rfef.es)



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa