Món Esport
La Volta a Catalunya, ajornada pel coronavirus

L’organització de la Volta a Catalunya ha confirmat aquest dijous l’ajornament de l’edició número 100 de la cursa catalana, que ja no es disputarà entre el 23 i el 29 de març com a mesura preventiva davant el brot de coronavirus. “L’edició 100 de la Volta Ciclista a Catalunya no es podrà celebrar en les dates previstes seguint les mesures de prevenció davant el Covid-19 decretades pel Govern de la Generalitat de Catalunya”, ha comunicat la Volta.

No obstant això, la voluntat de la Volta és la de continuar lluitant per celebrar l’edició número 100 entre el 2020 i el 2021, i per això de moment “s’ajorna fins a nova data” i no es cancel·la la competició. “La Volta demanarà ara noves dates a la Unió Ciclista Internacional (UCI) per poder celebrar aquest mateix 2020 l’edició 100 de la prova i, en cas d’impossibilitat, ho farà el 2021. La cursa s’ha celebrat de manera ininterrompuda des del 1939, pocs mesos després de finalitzar la Guerra Civil”, ha explicat.

El president de la Volta, Rubèn Peris, ha assegurat que han lluitat “fins al final” per poder celebrar aquesta edició “tan especial” en la seva data original, però ha afegit que les mesures de “prevenció i de salut” són ara la seva prioritat. “La Volta tornarà amb més força per celebrar l’edició 100 en les millors condicions. La història de la Volta segueix i viurem l’edició en qüestió en altres dates i amb la plena implicació del públic”, ha sentenciat el màxim dirigent de la competició.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa