Villa molt a prop del Barça

Joan Laporta, ha assegurat que només queden "uns detalls" per resoldre amb el València per a la incorporació del jugador

El president del Barça, Joan Laporta, ha assegurat que només queden “uns detalls” per resoldre amb el València per a la incorporació de David Villa. “S’han iniciat negociacions amb el València i segueix el procés negociador perquè és un jugador que interessa i les dues parts estem ultimant ja l’acord. Falten uns detalls que hem de resoldre i en aquest sentit confiem que es pugui resoldre”, ha manifestat el president blaugrana.

Villa, que sembla estar taxat en uns 45 milions d’euros pel València, podria arribar aviat a la Ciutat Comtal i passar a engrandir la llista de davanters de l’equip. Tot i això, Laporta no veu incompatibilitats amb Zlatan Ibrahimovic tot i que no ha entrat en detalls.”Això comenteu-ho als tècnics, a nosaltres ens han comentat que seria interessant tenir un jugador com Villa i des de la secretaria tècnica, la direcció general i jo mateix estem en procés negociador”, ha explicat. “Zlatan té contracte amb nosaltres i estem molt contents del seu rendiment”, ha afegit.

Pel que fa a la incorporació de l’exblaugrana Cesc Fàbregas, ha assegurat que el club estaria disposat a fer “un esforç econòmic”. “Si la secretaria tècnica entén que hem de fer un esforç ja que no ho farem directament parlant amb l’Arsenal, que és el que té els drets del jugador i parlant de club a club”, ha assegurat.

També ha parlat el president del francès Thierry Henry, qui sembla que té les hores comptades al Barcelona. “Existeix aquesta possibilitat (que se’n vagi a la MLS d’Estats Units) perquè si el jugador vol la hi facilitarem. Henry és un jugador d’una experiència, categoria i qualitat que està en un moment que si el jugador considera que se’n vol anar, se li facilitaran les coses”, ha manifestat. Qui no se n’anirà, malgrat algun rumor aparegut a la premsa, és Xavi. “No, no se n’anirà”, ha indicat.

Nou comentari