Món Esport
Villa estrena la nova equipació del Barça, amb detalls grocs
  • CA

El FC Barcelona ha presentat aquest matí, coincidint amb la presentació de David Villa com a nou jugador blaugrana, la samarreta que la firma ‘Nike’ ha dissenyat per a la pròxima campanya, per a la qual es recuperen unes línies més estretes que a la de la temporada passada i s’incorporen detalls grocs al coll i mànigues.

També, com una gran novetat, es recupera el color vermell per als pantalons. La nova equipació, tot i això, no sortirà a la venda fins al pròxim 5 de juny, si bé es pot reservar a la botiga en línia oficial del club.

La samarreta torna a mostrar les tradicionals franges de color blau marí i grana, amb detalls en groc, al coll i les mànigues, i la ‘Senyera’ a la part posterior del coll i més gran.

En la part interior es pot llegir la frase de l’himne ‘Tots units fem força’, amb la qual el club pretén apel·lar a la “unitat” i l'”orgull” barcelonista. A la màniga esquerra està gravat el lema ‘Més que un club’, com a senya d’identitat. El primer equip tornarà a vestir els pantalons curts de color vermell, com va passar a la final de la ‘Champions’ de París.

El nou segon equip conserva els detalls que distingeixen el primer amb detalls blaugrana al pit. Però la novetat és un color poc habitual, un verd que serà “sinònim de victòria fora del Camp Nou”. A la temporada 93-94 la segona equipació ja va ser del mateix color.

Per als porters, serà protagonista el negre però amb detalls grisos a les mànigues i compartint els mateixos detalls d’identitat que els equips dels seus companys. De la mateixa manera que la resta de samarretes de futbol que Nike presenta durant l’any 2010, la nova equipació del Barça està fabricada a partir de material reciclat d’ampolles de plàstic.

Però, a més, es tracta de samarretes ecològiques, ja que estan fabricades a base de polièster 100% reciclat, procedent d’ampolles de plàstic. Concretament cada peça està feta a base de reciclar un total de vuit ampolles, sense especificar la mida ni el procés. Les samarretes tenen una tecnologia “avançada” i suposen una reducció de l’impacte mediambiental, segons Nike. L’etiqueta especifica que estan fabricades a Tailàndia i Indonèsia.

Villa rebut per 25.000 persones

David Villa, ell primer fitxatge del FC Barcelona per a la temporada que ve, ha estat rebut avui al Camp Nou per 25.000 aficionats i ha assegurat que es “deixarà la vida” pel club blaugrana, i s’ha mostrat molt feliç per haver complert una de les seves “màximes aspiracions” a la vida.

“Bon dia (ha dit en català). Per a mi és un orgull, un honor i un gran pas per a la meva carrera estar aquí assegut. Tinc moltes coses a agrair a la meva família i a tots els qui m’han ajudat a ser aquí, complir una de les meves màximes aspiracions, com és ser al Barcelona”, ha manifestat.

“Estic orgullós i em deixaré la vida per aquest club. Desitjo i espero que tots els barcelonistes estiguin contents amb el meu rendiment i estic segur que serà així”, ha indicat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa