Món Esport
Vilanova: “Si en Pep hagués anat a un altre club, jo no estaria aquí”
  • CA

Francesc “Tito” Vilanova ja és oficialment el nou entrenador del F.C. Barcelona. Després de signar el contracte que el vincula com a entrenador del primer equip pels propers dos anys, Vilanova ha estat presentat.

Una de les primeres manifestacions del nou tècnic han estat relacionades amb Pep Guardiola: “si en Pep hagués anat a un altre club jo no estaria aquí”. L’entrenador empordanès, que ha parlat de Guardiola com un “germà i amic”, ha confessat que si l’exentrenador no l’hagués animat a agafar l’equip no ho hauria fet.

La roda de premsa de presentació del nou tècnic blaugrana també ha servit per informar que Jordi Roura serà l’acompanyant de Vilanova a la banqueta. El nou segon entrenador ja havia format part de l’staff tècnic durant els quatre anys de l’etapa Guaridiola.

Per últim, Vilanova ha donat per feta la continuïtat de Dani Alves, del qual ha parlat com “un dels jugadors més importants de la plantilla d’aquests últims anys”. Pel que fa a Keita, també ha assegurat que la seva voluntat és que es quedi i que “si el jugador també ho vol, es quedarà”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa