Món Esport
[VÍDEO] Un partit de l’NBA acaba amb cops de puny i escopinades
  • CA
LeBron James i Chris Paul, durant el partit entre els Rockets i els Lakers.
LeBron James i Chris Paul, durant el partit entre els Rockets i els Lakers. | EFE

El primer partit de LeBron James a la seva nova casa, l’Staples Center, no serà recordat, malauradament, per la seva actuació. El ’23’ ha anotat 24 punts, ha repartit 5 assistències i ha recollit 5 rebots en una nova derrota dels Lakers (0-2), aquesta contra Houston Rockets, però la notícia més destacada del duel ha estat una baralla provocada per Chris Paul (Rockets) i Rajon Rondo (Lakers).

 

Tot ha començat amb una falta sobre James Harden (Rockets) que ha provocat les protestes d’Ingram (Lakers) i un enfrontament entre Paul i Rondo, que, quan semblava que tot estava calmat, s’han propinat cops de puny i escopinades. Ingram s’hi ha afegit mentre la resta d’esportistes intentaven evitar que la cosa anés a més i els àrbitres han acabat expulsant els tres jugadors conflictius. L’NBA encara ha d’informar sobre les sancions, però normalment és ferma davant aquest tipus d’actituds.

 

 

En finalitzar el partit, Paul ha comparegut davant els mitjans de comunicació per exposar la seva versió i ha explicat que Rondo l’ha escopit en més d’una ocasió, quelcom que el seu rival ha negat. Segons els mitjans de comunicació americans, la relació entre ambdós ja fa temps que no és bona.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa